Støt kvindesport.dk på 10er

10er grafik

Du kan også støtte kvindesporten!

Vi er blevet en del af 10er universet, hvor privatpersoner støtter forskellige projekter via mikro-donationer.

Vi har skrevet mere end 1000 indlæg om kvindesport her på bloggen og lavet endnu flere opslag på vores sociale medier. Vi mærker en stor interesse for projektet, og vores historier, og er stolte af de prominente ambassadører, der bakker op om vores projekt.

Hvis du kan lide, hvad vi laver, og vil være med til at sikre, at vi kan blive ved med at sætte fokus på kvindesporten, kan du købe ind på vores model, hvor du støtter kvindesport.dk med en månedlig donation fra kr. 5 og opefter; alt efter lyst, pengepung og interesse.

Vi bliver glade for alle donationer. Små og store. Donationerne er med til at sikre, at vi kan bruge vores tid på at skrive artikler, portrætter og andet godt, som sætter fokus på kvindesporten, og hjælper os på vej mod at indfri vores mission om, at fremelske flere kvindelige forbilleder for unge piger.

Janni Arnth TwitterLæs historien om kvindesport.dk og læs mere om vores mission og FN’s 17 verdensmål her

Hvis du kan lide, hvad du læser, håber vi, at du har lyst til at klikke videre til 10er.dk, via banneret nedenfor, og give et bidrag. På forhånd tak!

P.S. Hvis du bliver træt af os, kan du altid afmelde din donation igen.

Du kan også hjælpe kvindesporten 

– hvis du har en virksomhed
– hvis du har en blog eller en hjemmeside
– hvis du har lyst til at skrive for kvindesport.dk

Vi bliver også glade, hver gang du deler et opslag eller belønner os med en tommeltot eller et hjerte på sociale medier. Tak for det.

 

Copyrights 2020 Kvindesport ApS