Sammen om kvindesporten

Kvindesport.dk er Danmarks eneste hjemmeside med 100% fokus på kvindesport. BUM!

Denne informationsside er til dig, der i dag er eliteudøver eller er tilknyttet kvindesporten som træner/leder, og ønsker at være en del af fællesskabet omkring kvindesport og dele dine personlige oplevelser med hele Danmark.

Læs videre herunder og tag kontakt til Peter, hvis du vil vide mere om dine muligheder for at styrke din egen profil, og kvindesporten generelt, i samarbejde med os og andre seje typer.

Det med småt: Vi tager forbehold for, at vi af forskellige årsager kan takke nej til et samarbejde fra vores side.

Personlig blog

Du er en seriøs idrætsudøver med masser på hjerte. Udover dine egne sociale medier savner du måske en platform, hvor du når ud til nye fans og sponsorer med dine historier. Her kommer kvindesport.dk ind i billedet som din gode mulighed.

Se hvem der allerede blogger hos kvindesport.dk

Kvindelandsholdet i Floorball

Kvindelandsholdet i Floorball – Instagram Take-over ved VM i Schweiz

Instagram take-over

Personer og teams har mulighed for at overtage vores Instagram profiler i forbindelse med kampe, stævner, turneringer, mesterskaber og så videre.

Mange personligheder har allerede spredt fantastiske oplevelser på vores to primære Instagram profiler “kvindesport” og “kvindefodbold”. Kig forbi på Instagram og se opslag og stories.

Har du lyst til at dele dine oplevelser med vores følgere, bliver du udstyret med en guide til dit take-over, så du er klædt godt på til opgaven.

Link til @kvindesport på Instagram

Link til @kvindefodbold på Instagram

Ida Tryggedsson girlpower skærm

Basketballspilleren Ida Tryggedsson er én blandt mange kvinder, der er portrætteret i #Girlpower serien på kvindesport.dk

Girlpower portræt

Vær med i vores populære #Girlpower portrætserie, hvor vi har portrætteret stjerner og forbilleder fra mange forskellige idrætsgrene.

Hvis du lyst til at fortælle om din karriere, dine drømme og hobbies, får du tilsendt et skema, hvor du besvarer en række spørgsmål, der udgør dit portræt sammen med de billeder, du sender til os.

Dit portræt bliver bragt på kvindesport.dk og bliver delt på vores sociale medier. Du kan naturligvis også dele dit portræt på dine platforme og måske med din klub eller forbund. Alt dette sker i en dialog med os, så vi opnår størst mulig eksponering af dig og dit portræt.

Se hvem der allerede er med i Girlpower portrætserien.

Get in!

Overvej hvilke af ovenstående muligheder, der passer bedst til dit temperament, din karriere, din tid og så videre og tøv så ikke med at skrive til Peter for at lave en aftale og få svar på dine spørgsmål.

Du kan læse meget mere om vores historie her og vores mission med hele kvindesport projektet her samt møde de fantastiske ambassadører, der i dag allerede støtter vores mission.

Sidder du med en god idé, som du vil dele med os, så benyt vores kontaktformular og lad os høre fra dig.

Copyrights 2020 Kvindesport ApS