Vi samler kvindesporten

Vi er

kvindesport.dk drives af Kvindesport ApS (CVR 40498486) Vi holder til i Aarhus.

kvindesport.dk er en blog med nyheder og features med relation til primært dansk kvindesport og danske kvindelige sportsudøvere.

Vores mission er at formidle passionen omkring kvindesport på alle niveauer, og vi ønsker at spille en aktiv rolle for at unge piger får flere kvindelige personligheder, og forbilleder, at spejle sig i.

Tilgangen til formidlingen vil bære præg af fokus på glæden ved at dyrke sport, sammenholdet omkring holdsport, og de personlige succeser.

Efter flere år, hvor kvindesport.dk er blevet drevet via frivillige timer, er vi primo 2019 gået all-in på at skabe et univers for kvindesport og kvindesport-relaterede emner.

Vi håber, at vi sammen med foreninger, forbund, virksomheder og samarbejdspartnere kan bidrage til at styrke kvindesporten og inspirere flere kvinder til at dyrke sport og få mange gode oplevelser.

Kan du som privatperson, eller din virksomhed, spejle sig i vores tilgang til kvindesporten, og vores mission, så er du yderst velkommen til at støtte vores projekt. Kontakt os for at høre nærmere. 

Her kan du møde redaktionen

Vi hylder danske kvinder, der vinder medaljer.

efter VM - bronze

Vi hepper på kvinder i alle sportsgrene.

Simone Tetsche

Vi følger med på sociale medier.

Lotte Grigel på Instagram

Hvorfor styrke kvindesporten?
Læs om den positive spiral

Copyrights 2019 Kvindesport ApS