Vi samler kvindesporten

Vi søger hjælpsomme bloggere, influencers og hjemmeside-ejere, der har lyst til at sprede budskabet om missionen med kvindesport.dk på egne medier.

En kort historie og et link til https://kvindesport.dk på din blog eller sociale medie betyder rigtig meget for vores muligheder for at fortsætte med at fortælle de gode historier fra kvindesporten.

Vi hjælper gerne med at vinkle en god historie, så kontakt os endelig, hvis du har lyst til at give en hånd til kvindesporten.

kvindesport.dk er en blog med nyheder og features med relation til primært dansk kvindesport og danske kvindelige idrætsudøvere.

Formidlingen har fokus på glæden ved at dyrke sport, sammenholdet omkring holdsport, og de personlige succeser.

Har du lyst til at skrive for kvindesport.dk? Læs mere her.

Vores mission

  • at formidle passionen omkring kvindesport på alle niveauer.
  • at spille en aktiv rolle i at unge piger får flere kvindelige personligheder, og forbilleder, at spejle sig i.

FN’s 17 verdensmål

FNs Verdensmål 5 Ligestilling mellem kønneneI samarbejde med virksomheder, der identificerer sig med samme værdier som os, vil vi bidrage til at opfyldelse af mål 5 af FN’s 17 verdensmål.

Mål 5 = Opnå ligestilling mellem kønnene og styrke kvinders og pigers rettigheder og muligheder.

Vores bidrag sker gennem formidling af historier af forskellig art her på kvindesport.dk og via vores sociale medier.

Fra frivillighed til forretning

Efter flere år, hvor kvindesport.dk udelukkende blev drevet via frivillige timer, er vi i 2019 gået all-in på at skabe et univers for kvindesport og kvindesport-relaterede emner gennem Kvindesport ApS.

Vi håber, foreninger, forbund, virksomheder og samarbejdspartnere sammen med os vil bidrage til at styrke kvindesporten og inspirere flere kvinder til at dyrke sport og få mange gode oplevelser.

Kan du som privatperson, eller din virksomhed, spejle sig i vores tilgang til kvindesporten, og vores mission og værdier, er du yderst velkommen til at støtte vores projekt gennem samarbejder, et sponsorat eller via donation på 10er. Kontakt os for at høre nærmere. 

Copyrights 2020 Kvindesport ApS