Du er VILD med sport. Du vil gøre en forskel. Kom med på holdet

Vi leder efter kvinder og mænd, unge som gamle, der brænder for sport og har lyst til at formidle gode historier på kvindesport.dk og vores sociale medier.

Vi har, som navnet siger, fokus på kvindesport, fordi der er utrolig mange spændende historier fra kvindesportens verden. Dem skal du hjælpe med at få frem i lyset.

Via vores netværk til klubber, foreninger og udøvere, kan vi hjælpe dig med at nå frem til kilderne til de gode historier.

Kvindelandsholdets fodboldkampe og VM i sejlsport er nogle af de begivenheder, som vi har dækket tæt. Måske er det dig, der får oplevelsen næste gang?

Det får du lov til

Du tager ansvar for en eller flere sportsgrene og formidler de mest spændende og relevante historier, hvor hovedfokus er på danske historier.

Du får lov til at boltre dig på vores medier, men vi lægger vægt på, at du har en sund fornuft og kan formidle med et glimt i øjet og stor begejstring.

Interviews, optakter, referater, resultatformidling, podcasts eller videoer. Der er frit slag.

Det forventer vi af dig

Det er vigtigt, at du kan stave korrekt og skrive forståeligt.

Du skal naturligvis have lyst og evner til at lave opsøgende arbejde og få fortalt historierne videre til vores læsere på en letforståelig måde.

Det en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i WordPress og erfaring med opslag på Facebook, Instagram og Twitter.

Husk at en lille indsats er bedre end ingen indsats, men pas på, for du bliver bidt af det,-)

Det får du

Egen forfatterprofil på kvindesport.dk, så du kan fremvise dine evner overfor relevante arbejdsgivere og foreninger.

Erfaring med online-medier såsom Facebook, Instagram, Twitter og WordPress.

Erfaring med sportsjournalistik i bred forstand

Mulighed for at møde store personligheder gennem din indsats for kvindesporten

Mulighed for at komme til store kampe og stævner med adgang til pressezonen (mixed zone)

Jobbet er ulønnet, men vi håber, at du kommer til at høste frugterne af dit arbejde senere i form af den erfaring, du har fået gennem din frivillige indsats for kvindesporten.

Hvis det lige er dig, så send straks en kort ansøgning til os via kontaktformularen eller til info@kvindesport.dk

Testimonials

Læs nogle af de testimonials, vi har fået fra de personligheder og teams, som vi kommer tæt på i arbejdet med kvindesport.dk. Det er en del af glæden…..

Copyrights 2020 Kvindesport ApS